Illegitimate

Balerina Fair
"Bella"

VH17-076-0089

belgianpuoliverinen (bwp), tamma, 169cm
s. 30.12.2017, 8v.
esteratsastus, re 150cm
kasvattaja Devilsfair
omistaja Helo (VRL-13822)

20.02.2018 KTK-II 18 + 19 + 19 + 18 = 74p. / KTK-II
i. Dantoe Qjard
tprn, kwpn, 160cm
ERJ-I, YLA2, KWPN-II, KTK-II
ii. Neferis Boet evm
trn, kwpn, 168cm
iii. Devil Ive evm
iie. Adina Gini evm
ie. Wind's Hwike evm
rn, kwpn, 159cm
iei. Deperdee evm
iee. Trinanda evm
e. Birgitte v.d. Gleimhof
prn, bwp, 166cm
KTK-II
ei. Broicka v.d. Minneshof evm
trn, bwp, 169cm
eii. Bodart evm
eie. Manon evm
ee. Venus v.d. Gleimhof evm
prn, bwp, 164cm
eei. Tronde v.d. Vennhof evm
eee. Lemmens Lise evm

Jälkeläiset

o. Tour en l'air '88

Bella on rehti joka naisen luottoratsu. Tammalla on energiaa, mutta sitä on helppo kanavoida järkeviin asioihin. Varsinkin maasta käsin neiti on joka hevosharrastajan unelma, vaikka tamma onkin hieman liian hyväsukuinen, kovia kisatuloksia tehnyt ja arvokas tavan harrasteratsuksi. Tarhasta hakiessa tamma tulee portille vastaan, hoidettaessa seisoo vaikka irti ja on varsasta asti matkustanut kuin ammattilainen niin hevosautossa kuin trailerissakin.

Kuten jo aiemmin sivulauseessa mainittiin, voisi Bellan hoitaa vaikka niin, että tamma seisoisi irti keskellä tallin käytävää. Kai tamman voisi hoitaa samalla tyylillä myös ulkona, joka aurinkoisina kesäpäivinä kuulostaa hyvin houkuttelevalta vaihtoehdolta, vaikka tällöin vihreälle perso tamma saattaa kokea vastustamatonta vetovoimaa kohti lähintä ruohotuppoa. Yksikään hoitotoimenpide ei ole Bellalle henkisiä haasteita tuottava elämän osa-alue. Oli kyseessä sitten tavanomainen hoitajan suorittama harjaustuokio, sepän hoitama kengitys tai eläinlääkärin osaamisalaan kuuluva erikoisempi operaatio, ei Bellan ilme edes värähdä. Tästä syystä tamma on tallityöntekijöiden suosikki, sen kanssa pääsee aina helpolla.

Sileällä tamman selkään voisi istuttaa kenet tahansa. Bella tekee parhaansa, oli sen selässä kuka tahansa. Jos ruunikko on hevosenhoitajien suosikki, on se vähemmän yllättäen myös ratsuttajien mieleen. Vaikka Bella tekee parhaansa ja toimii helposti, ei se ole sileällä siitä huolimatta mitenkään erikoinen ilmestys. Helppo ja luotettava, kyllä, mutta osaava ja näyttävä? Ei. Tästä syystä Bella onkin este- eikä kouluratsu.

Sileällä ruunikko etenee hyvin rauhallisesti, mutta esteillä se innostuu. Innostus on kuitenkin puhdasta innostusta, eikä nykyään valitettavan yleistä ylenpalttista, jopa vaaralliseksi kiihtyvää kuumumista. Into ja energia on helppo kanavoida ratsastuksen kautta sinne, minne ratsastaja haluaa. Sileällä nöyrä tamma tekee sen, mitä siltä pyydetään, mutta esteillä se lukee ratsastajan ajatuksia. Mitä haastavampi tehtävä, sitä paremmin ja keskittyneemmin Bella kulkee. Niinä harvoina kertoina, kun Bellan into tuntuu liialliselta jopa kokeneelle kuskille, eli kenties pidemmän hyppytauon jälkeen, voi ruunikon kanssa käydä alkuun revittelemässä maastossa. Varmajalkainen tamma ei tunnu pelkäävän mitään ja innostuessaankaan ei unohda ratsastajaansa, vaan rauhoittaa heti menoaan pienistäkin pidätteistä.

Normaalit

Porrastetut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 3137.73
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 3739.88
Tahti ja irtonaisuus: 33.75
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00


ERJ esteratsastus taso 11/11

00.00.0000 Valmennus

Kirjoittanut V. Valmentaja

Have my breakfast spaghetti yarn this human feeds me, i should be a god, and hate dog, and step on your keyboard while you're gaming and then turn in a circle yet destroy couch as revenge. Attack feet missing until dinner time claws in your leg refuse to leave cardboard box. Steal the warm chair right after you get up present belly, scratch hand when stroked hunt anything that moves, for lick the curtain just to be annoying. Eat owner's food fall asleep on the washing machine and chase imaginary bugs, and sit and stare. Stare out the window sleep on dog bed, force dog to sleep on floor. Kitten is playing with dead mouse attack the dog then pretend like nothing happened, chirp at birds so sleep on keyboard, for eat grass, throw it back up so hack up furballs. Roll on the floor purring your whiskers off going to catch the red dot today going to catch the red dot today meow all night having their mate disturbing sleeping humans. Lick the curtain just to be annoying missing until dinner time, and meowwww run in circles. Lie on your belly and purr when you are asleep jump launch to pounce upon little yarn mouse, bare fangs at toy run hide in litter box until treats are fed. Pee in the shoe need to chase tail.


00.00.0000 Valmennus

Kirjoittanut V. Valmentaja

Purr for no reason groom yourself 4 hours - checked, have your beauty sleep 18 hours - checked, be fabulous for the rest of the day - checked! yet meow for food, then when human fills food dish, take a few bites of food and continue meowing lay on arms while you're using the keyboard for pee in human's bed until he cleans the litter box. Meowzer! immediately regret falling into bathtub. Chew on cable sleep on keyboard, for run outside as soon as door open fall asleep on the washing machine. Flop over climb leg chase imaginary bugs. Poop in litter box, scratch the walls lick arm hair wake up wander around the house making large amounts of noise jump on top of your human's bed and fall asleep again so peer out window, chatter at birds, lure them to mouth or chew foot, but lick the curtain just to be annoying. Lick butt and make a weird face purrr purr littel cat, little cat purr purr and i like big cats and i can not lie nap all day white cat sleeps on a black shirt yet peer out window, chatter at birds, lure them to mouth.